Tamperecool x 100!

100 x Tamperecool!

A project that kicked off last February, Tamperecool has now published one hundred portraits of ordinary, wonderful people in the city. A heartfelt thank you to our friends from the Tamperecool team, Simo & Pekka! We warmly thank all our interviewees, readers and social media followers. Reaching this milestone inspires us to move on towards new people and their stories, all different but all endlessly cool.

Viime helmikuussa aloitettu Tamperecool on julkaissut nyt jo sata henkilökuvaa tavallisen ihmeellisistä kaupunkilaisista. Tamperecool-tiimi Simo & Pekka kiittävät sydämellisesti ystäviään! Lämpimät kiitoksemme kaikille haastatelluille, lukijoillemme sekä seuraajillemme somessa. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin kohti uusia ihmisiä ja tarinoita, jotka ovat kaikki omanlaisiaan mutta yhtä kaikki loputtoman cooleja.