Tamperecool

Satu & Kai

“The best thing about Kai is how he can always bring a smile to my face. When we come to work in the morning, we immediately begin our good-humoured chatting, because we know each other so well. Sometimes we start praising each other so much that we can get almost no work done. Kai is a really nice and calm man and I like him a lot. We can talk about important things with each other.

The best things about Satu are her cheerfulness and that laughter of hers. She is a good co-worker and we get along well in the kitchen. When I come to work in the morning, she’s the first to say hello. If I won the lottery, I’d buy a full trailer truck and take Satu on a drive across Europe. There would be plenty of room for us in the front seat.”

“Kaissa on parasta se, kun hän saa minut aina hyvälle tuulelle. Kun tulemme töihin aamulla, niin siitä alkaa heti hyväntuulinen seurustelu, koska tunnemme toisemme niin hyvin. Joskus alamme kehua toisiamme siinä määrin, ettei työnteosta meinaa tulla yhtään mitään. Kai on tosi kiva ja rauhallinen mies ja minä tykkään siitä kovasti. Me pystytään puhumaan tärkeistä asioista toistemme kanssa.

Satussa on parasta hyväntuulisuus ja tuo hänen naurunsa. Hän on hyvä työkaveri, ja tulemme hyvin toimeen keskenämme keittiössä. Kun tulen aamuisin töihin, niin hän on heti moikkaamassa. Jos joskus voittaisin lotossa, niin hankkisin täysperävaunullisen rekka-auton ja veisin Satun ajelulle pitkin Eurooppaa. Sinne me mahtuisimme hyvin etupenkille istumaan.”