Tamperecool

Noora

“Today, I’ve gained joy from creating art. We were just making a painting together, sort of like a collage. There are many sources of joy in my life. I find joy in music, films and of course my family. I have some idols, such as Haloo Helsinki and Sanni, but my real-life hero is my little sister. She has a big group of friends and a life of her own in Helsinki. We spend sister time together every now and then.”

“Tänään minulle on tuottanut iloa taiteen tekeminen. Olimme juuri tekemässä yhteismaalausta, vähän niin kuin kollaasia. Elämässäni on monia ilon lähteitä. Minulle tuovat iloa musiikki, elokuvat sekä tietysti perheeni. Minulla on idoleita, kuten Haloo Helsinki ja Sanni, mutta tosielämän sankarini on pikkusiskoni. Hänellä on iso kaveriporukka, ja oma elämänsä Helsingissä. Vietämme välillä yhdessä siskojenvälistä aikaa.”