Tamperecool

Johanna

“I’ve been practising my attitude towards life in many ways. I consider this an important achievement. I feel that I have the courage to start approaching new things, even if I don’t know everything about them beforehand. I have an ability to deal with uncertainty and always proceed according to the situation. There is also a certain persistence in me, maybe even something like faith, and an aspiration to move forward. Ever since I was small, I’ve had a desire to explore the unknown. This has its risks, but I’ve found that it really pays off. It pays to listen to the tips given by your intuition, even if they seem totally senseless at times. For example, learning to juggle resulted in a bunch of positive things. I noticed that this skill opened unexpected doors for me. In life, everything is not always what it seems. And things aren’t always as bad as they may sometimes feel.”

“Olen harjoittanut asennettani elämään monella tavalla. Pidän sitä tärkeänä saavutuksena. Koen että minulla on rohkeutta lähteä kohti uusia asioita, vaikka en tietäisikään kaikkea niistä etukäteen. Minulla on kykyä käsitellä epävarmuutta ja edetä aina tilanteen mukaan. Minussa on myös periksiantamattomuutta, ehkä jotain uskon kaltaistakin, ja eteenpäin menemisen pyrkimystä. Pienestä asti minulla on ollut halu tutkia tuntematonta. Siinä on omat riskinsä, mutta olen todennut että se todellakin kannattaa. Intuition vinkkejä kannataa kuunnella, vaikka ne välillä olisivatkin ihan järjettömän oloisia. Esimerkiksi siitä kun opettelin jongleeraamaan, seurasi nippu positiivia asioita. Huomasin, että tämä taito avasi minulle odottamattomia portteja. Elämässä kaikki ei ole aina sitä miltä näyttää. Asiat eivät myöskään ole aina niin huonosti, kuin miltä ne saattavat joskus tuntua.”