Tamperecool

Tamperecool?

Each city is as fascinating as its culture and people. Every place is most distinctively characterised by the people who live and work there. Tamperecool is a celebration of our city’s people and their stories, all different but all endlessly cool. This is our way of giving something back to the city and its people, who have given us so much. The site will be updated regularly with new photos & stories.

Tamperecool is a non-profit art project that is independent of any tourism promotion organisation. The project team consists of producer and culture communications professional Simo Ollila and poet and translator Pekka Kytömäki.

****

Jokainen kaupunki on yhtä kiehtova kuin kulttuurinsa ja ihmisensä. Eri paikkakunnille antavat painokkaimmin leimansa siellä vaikuttavat ihmiset. Tamperecool juhlii kotikaupunkimme ihmisiä ja heidän tarinoitaan, jotka ovat kaikki omanlaisiaan mutta yhtä kaikki loputtoman cooleja. Tämä on meidän tapamme antaa takaisin kaupungille ja sen ihmisille, joilta olemme saaneet niin paljon. Uusia kuvia & tarinoita päivitetään sivuille säännöllisesti.

Tamperecool on voittoa tavoittelematon ja matkailun edistämistahoista riippumaton hanke. Sen työryhmään kuuluvat tuottaja ja kulttuuritiedotuksen ammattilainen Simo Ollila sekä runoilija ja kääntäjä Pekka Kytömäki.

Contact/Yhteys: info(a)tamperecool.com